Chloe Van Boven

30 nov 20231 minuten

Download | Themakalender December '23

De kalender voor de maand december 2023 met interessante data en topics ter inspiratie is er.

December is de meest drukke, maar gezelligste maand. We staan aan het begin van de meteorologische winter en zeker op Midwinternacht is deze extra gezelligheid welkom.

Er is heel wat de vieren: De advent, Sinterklaas, Chanoeka, Kerst en de verjaardag van Boedha Amitabha... Om het nog wat feestelijker te maken is, zijn er ook dagen om te helpen in de feestelijke sfeer te blijven, denk maar aan Candle Day, Santa's List Day, Christmas Card Day, Roast Chestnuts Day, Gingerbread House Day, Make cut-out Snowflakes Day ...

December is ook de maand dat we de nobelprijs uitreiken, het belang van de mensen- en dierenrechten benadrukken, de neutraliteit vieren en een dag in het leven roepen voor de gezondheidszorg voor iedereen, waar ook ter wereld.

Ook staan er wat herdenkingen van enkele belangrijke historische gebeurtenissen op de kalender: Internationale dag voor de afschaffing van de slavernij, Pearl Harbor en de Boston Tea Party om maar enkele te noemen.

Verder worden we deze maand uitgenodigd om aan de toekomst te denken op de werelddag van de toekomst en onze to do lijst nu eens eindelijk af te werken op Tick Tock Day.

Op welke thema's speel jij deze maand in?

Download de kalender hier:

Laat gerust weten welke thema's jij gebruikt hebt in onze Facebook community. Ook hoe je erop ingespeeld hebt, is superleuk te weten.

    200
    2