top of page
Wat is Digitale Boosters PRO
My Post (23).png

Digitale Boosters PRO is een online coaching formule waar we je via eenvoudige opdrachten en duidelijke instructies de wereld van digitale marketing leren ontdekken.

Je hoeft geen voorkennis te hebben en je kan steeds alles op eigen tempo afwerken. Al onze instructies komen ook met een indicatie van de vermoedelijke tijd die je dient te investeren.

Wat is Digitale Boosters PRO?

Wat is Digitale Boosters PRO?

Wat is Digitale Boosters PRO?

Registratie
My Post (23).png
Digitale Boosters Logo

PRO

PRO

Voordeligst

PRO

€ 29

29

Elke maand

Exclusief 21% BTW

Geldig tot annulering
14 dagen gratis proberen

Wekelijkse marketingtips

Wekelijkse uitdagingen

Onbeperkte toegang tot ons online leerplatform

Onbeperkte toegang tot onze Facebookgroepen

Maandelijkse updates met het belangrijkste nieuws

Maandelijks opzegbaar

Digitale Boosters by AM-to-PM Belgium

Ik ben recent gestart met de Digitale Boosters en ben zeer tevreden van de aanpak. De moeilijkheidsgraad verandert elke week, wat de challenges interessant maakt. Er is steeds een handige uitleg beschikbaar bij elke uitdaging wat ervoor zorgt dat ze doenbaar zijn voor iedereen. In de community kunnen er vragen gesteld worden, dit vind ik zeker een groot pluspunt.

My Post (23).png

Digitale Boosters zijn er in de eerste plaats voor ondernemers die hun online zichtbaarheid willen vergroten zonder dit te moeten uitbesteden. Dankzij Digitale Boosters blijf je in controle van je online activiteiten en selecteer je zelf wat voor je werkt en wat niet. Zo behaal je steeds de beste resultaten zonder aan controle in te boeten.

Digitale Boosters Behaal je Doelen

Voor wie?

Voor wie?

Voor wie?
bottom of page