top of page
Zoeken

Tips voor posts op Instagram, Facebook en LinkedIn

Bijgewerkt op: 10 jun.

Zoek je nog wat tips om jouw posts op Instagram, Facebook en LinkedIn naar een hoger niveau te tillen? Elk platform heeft zijn eigenheden, wat het niet altijd gemakkelijk maakt om voor elk platform de perfect post te maken.


Samuel Stroud (2024) van GiraffeSocial maakte een super leuke infographic met enkele tips die je best in het achterhoofd houdt wanneer je post op de platformen Instagram, Facebook en LinkedIn. Ik deel de infographic ook graag met jullie.


Belangrijk om nog mee te geven is dat het bij Social Media vooral op neer komt om te luisteren naar jouw doelgroep en te experimenteren met welke content het beste werkt voor jouw doelgroep. Er is geen one-size-fits-all formule, maar weet je niet waar te starten dan kan deze infographic je hopelijk helpen.


Infographic - The anatomy of a perfect social media post - GiraffeSocial

Bron

Stroud, S. (2024, 30 april.). The anatomy of a perfect social media post [infographic]. GiraffeSocial. Geraadpleegd op 16 mei 2024, van The Anatomy of a Perfect Social Media Post [INFOGRAPHIC] - Giraffe Social (giraffesocialmedia.co.uk).


2 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page