top of page
Waarom uitbesteden?

Liever uitbesteden?

Liever uitbesteden?

Sociale media

Ben je op zoek naar een manier om de online aanwezigheid van jouw bedrijf te verbeteren, zonder dat het je veel tijd kost om alles zelf uit te zoeken? Dan is het uitbesteden van jouw sociale media aan ons een fantastisch idee.

 

We zorgen ervoor dat jouw bedrijf op een structurele manier zichtbaar is op sociale media, terwijl jij je kunt concentreren op andere belangrijke aspecten van je bedrijf.
Door jouw sociale media uit handen te geven, bespaar je tijd en geld. Immers, Je hebt geen interne medewerkers meer nodig om je sociale media-accounts te beheren, noch verlies je uren met alles zelf uit te zoeken.

 

Door onze jarenlange ervaring, weten we ondertussen de do's and dont's en wat wel en niet werkt. Bovendien, volgen we de laatste trends in social media op de voet. 

 

Persoonlijkheid vinden we enorm belangrijk. Wij werken niet met een one-fits-all systeem, maar werken de posts uit in functie van jouw eigen merk en persoonlijkheid, rekening houdend met jouw doelgroep, doelen en huisstijl. Ook met de bijzonderheden van het platform wordt rekening gehouden. 

Wil je meer weten en ons beter leren kennen, dan kan je hieronder met ons opnemen voor een kennismakingsgesprek. 
 

Tarieven social media beheer

Maandelijks beheer van 3 sociale mediakanalen, twee posts per week.  Inclusief maandelijks overlegmomentje om doelen en wensen te bespreken, alsook opvolging en optimalisatie van de resultaten:

600 EUR per maand

Maandelijks beheer van 1 social media kanaal met een post per week. Inclusief maandelijks overlegmoment om doelen en wensen te bespreken, alsook opvolging en optimalisatie van de resultaten:

250 EUR per maand

Maandelijks beheer van 2 sociale mediakanalen, twee posts per week per kanaal. Inclusief maandelijks overlegmoment om doelen en wensen te bespreken, alsook opvolging en optimalisatie van de resultaten:

450 EUR per maand

Maandelijks beheer van Google Mijn Bedrijf met een post per week. Inclusief maandelijks overlegmoment om doelen en wensen te bespreken, alsook opvolging en optimalisatie van de resultaten:

125 EUR per maand

Maandelijks beheer van 1 social mediakanaal, twee posts per week. Inclusief maandelijks overlegmoment om doelen en wensen te bespreken, alsook opvolging en optimalisatie van de resultaten:

300 EUR per maand

Aanbod voorbehouden voor professionelen. Al onze prijzen zijn exclusief BTW.

Webdesign

Ook voor het design van jouw website kan je bij ons terecht. 

 

We zijn officiële partner van Wix, waardoor we websites aan zeer betaalbare prijzen kunnen ontwikkelen. Van eenvoudige pagina's tot uitgebreide webshops, wij bouwen het voor jou en zorgen dat deze aan alle noodzakelijkheden voldoet: een mooie en responsieve lay-out, eenvoudig in gebruik, aangepast aan jouw bedrijf en je klanten en natuurlijk voorzien van de nodige SEO tags. 

Onze websites zijn eenvoudig in gebruik, zodat je er nadien ook zelf mee aan de slag kan. Bovendien geven we bij oplevering een opleiding hoe je jouw website eenvoudig kan beheren. 

Ook voorzien we in het maandelijks onderhoud en het blijvend optimaliseren van de website voor de zoekresultaten. 

Ben je klaar om de website van je dromen te hebben? Tijdens een eerste kennismakingsgesprek bespreken we graag samen jouw doelen en wensen en tonen we je onze portfolio. 

Webdesign

We zijn eveneens gespecialiseerd in het adverteren op sociale media zoals Facebook en Instagram. Zo werken we voor enkele van onze klanten langdurige merkbekendheidscampagnes en conversiecampagnes uit aan een zeer vriendelijk budget. Door het hele jaar door te adverteren blijf je top of mind bij jouw potentiële klanten. 

Onze tarieven 

- Aanmaken advertentiecampagne: vanaf 150 Euro 

- Maandelijks beheer, opvolging en optimalisatie: 90 euro per maand 

Boek hier jouw vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Social Advertising

Social advertising

Aanbod voorbehouden voor professionelen. Al onze prijzen zijn exclusief BTW.

Contact

Contactgegevens

Ik wil meer informatie over:

Bedankt voor de inzending!

bottom of page